Verktøyene finnes på ulike nivåer etter hvert som du klikker deg videre. Noen av valgene er kun for å gå tilbake til forrige vindu. Hvert verktøy/valg er skrevet med hevet skrift. Vi bruker informasjonskapsler for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester. Nå vil ett nytt program åpne seg, med en liste over programmer. For å være mer effektiv kan du sortere etter størrelse.

  • Instruksjonene for å avinstallere programvaren manuelt fra Windows-PC.
  • Hvis du velger dette alternativet vil PC-en først starte på nytt, og deretter kan du velge en brukerkonto du får opp på skjermen.
  • Åpne Start-menyen og skriv inn «Feilsøkingsinnstillinger».
  • Nå som Windows 11 er ute kan det være alfa og omega å vite hvordan man installerer det nye operativsystemet.

Vi har ofte mange programmer på maskinen som vi ikke bruker. Det er unødvendig å la dem være på maskinen, om en ikke skal bruke de. For å fjerne programmer trykker du igjen på windows knappen. Vi oppdager rester av data og skjulte programmer som bruker mye strøm, og vi hjelper deg å organisere telefonen.

Tips Som Kan Redde Pc

Utdaterte programmer kan gjøre PC-en sårbar overfor feil, krasj og sikkerhetsrisikoer. Den nye, automatiske programvareoppdateringen oppdaterer regelmessig de viktigste programmene for deg. Hvis du får meldinger om at du ikke har rettigheter til å få tilgang til filer, har det skjedd noe med tilgangsrettighetene til filene eller comctl32.dll mangler i win7 mappene. Dette kan skje etter en oppdatering, installasjon av et program eller etter et virusangrep. Disk Doctor sjekker etter slike feil og prøver å løse dem. Mange har nå gått over til mer og mer arbeid hjemmefra på godt og vondt. Flere har nok også i forbindelse med dette opplevd problemer knyttet til møter over Teams.

Etter du er ferdig å krysse av, kan du trykke OK og bekrefte. Sist tirsdag ga Microsoft ut seks patcher for å fikse de 15 sårbarhetene som ble funnet, inkludert et kritisk hull i Windows-kjernen. Windows 7 har blitt hyllet som den verdige arvtageren til XP. Oppdater PC-driverne for å få færre krasj, bedre lyd og video og andre forbedringer.

1.) Velg rett versjon Klikk på ønsket versjon tilpasset ditt operativsystem, du vil da få opp følgende boks. Men å velge bort noen av disse informasjonskapslene kan ha en innvirkning på nettopplevelsen din. Du har også muligheten til å velge bort disse informasjonskapslene. Har du derimot en ekstra PC tilgjengelig så er det ingenting i veien for å følge veiledningen vår nedenfor, og prøve ut Windows 11 selv.

Datamus Gir Full Tilgang Til Windows 10

Klikk på Feilsøking i menyen på venstre side. Har du slettet filer ved et uhell eller er filer av en annen grunn blitt borte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *